تاثیر فناوری در تولید و توزیع اقلام غذایی/ لزوم بهینهسازی مصرف آب در زمینه کشاورزی
مهدی دلاوری در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه جامعه خبرگزاری آنا درباره هوشمندسازی و تاثیر آن در عرضه محصول به هموطنان اظهار کرد: ما زنجیره کاملی از مزرعه تا سفره؛ در بخش کشاورزی، دامپروری، صنایع غدایی، آبزیپروری، طیور و ... داریم و به دنبال این هستیم که در تمام حلقههای این زنجیره هوشمندسازی و استفاده از فناوریهای مرتبط با هوشمند سازی را تزریق کنیم.
وی افزود: در بخش کشاورزی مهمترین اولویت ما بهینهسازی مصرف آب و افزایش راندمان بهرهبری زمینهای کشاورزی است، در بخش دامپروری نیز اولویت ما مدیریت هوشمند سلامت گله است و موضوع اصلاح نژاد دامهای سبک و سنگین را داریم.
رئیس مرکز تحقیقات سازمان اتکا بیان کرد: شبیه سازی رفتارهای طیور، جوجهها و بحث رصد و جمع آوری اطلاعات رشد و پرورش جوجهها برای ما یکی از اولویتهای هوشمندسازی است.
وی ادامه داد: در بخش صنایع غذایی و صنایع تبدیلی، موضوع رصد و ردیابی محصول در سفره را داریم که بدانیم این محصول چه فرایندی را طی کرده و هدف از این اقدامات، سلامت خواهد بود.
دلاوری گفت: ما به دنبال این هستیم که محصولات را با سلامت در سفره قرار دهیم و در شبکه پخش، توزیع و انبارش به دنبال انبارهای هوشمند هستیم تا بتواند به صورت هوشمند کنترل موجودی انجام دهد.
رئیس مرکز تحقیقات سازمان اتکا بیان کرد: این انبارها میتوانند تاریخ انقضا، کمبود موجودی و ... را اعلام کند و شبکه حمل و نقل هوشمند نیز میتواند سلامت حمل و نقل را کنترل کند و در بخش فروشگاهی نیز به دنبال خدمات متفاوت هستیم.
وی با بیان اینکه خدمات جدیدی مبتنی بر فناوریهای نوین را میخواهیم در بخش فروشگاهی داشته باشیم گفت: دنبال فروشگاه بدون کارمند هستیم که تمام مراحل کار و ارائه خدمات ما بدون حضور کارمند انجام شود و فرد با سبد خرید هوشمند خود خریدهای خود را به خوبی انجام دهد.
انتهای پیام/۴۱۷۲/
انتهای پیام/